Tento seminář si klade za cíl přinést určité jasno a vysvětlit základní, klíčové, přirozené principy skutečně prospěšného (zdravého) stravování a k tomu praktické návody, jak začít zlepšovat své stravování. Současně si jsme naprosto vědomi toho, že člověk je bytost návyků, a tak v semináři přinášíme konkrétní doporučení akčních kroků, jak správně nastavit své stravování a začít tak budovat návyky, aby se zdravé stravování stalo naprostou samozřejmostí.
V dnešní době je však otázka stravování – byť zcela jednoduchá, přirozená a zcela esenciální pro všechny bytosti na světě! – poměrně problematická.
Prvním problémem je zcela absurdní propaganda (marketing) velmi toxických náhražek potravin s devastujícím efektem na lidské tělo, zato s obrovskou výdělečností.
A na tento problém se přímo váže alarmující stav “konvenčního” zemědělství a dnes již běžně používané metody zemědělské produkce, které ničí životní prostředí a zaměřují se pouze na jednu jedinou věc: co nejvyšší objem produkce (=> zisk) bez ohledu na kvalitu nebo toxicitu vyprodukovaných potravin a bez ohledu na ničení půd a prostředí, které nám tyto potraviny dávají.
A třetím problémem je poté velmi silná dezinformace a nemorální “zdravotní doporučení” ze strany distributorů, prodejců potravin a někdy i samotných výživových poradců a zdravotních profesionálů pro dobře nastavený jídelníček, které jsou v mnoha případech pouze dalším prodejním kanálem výše zmíněných balastů a syntetických nesmyslů, které na talíř člověka vůbec nepatří! Tato hra sahá až na úroveň samotné WHO (Světové Zdravotnické Organizace)! Zároveň, většina lékařů nemá prakticky žádné vzdělání na poli výživy, nebo jen velmi základní a povrchové.
A v neposlední řadě je výzvou již samotná dostupnost zdrojů skutečně kvalitních potravin. Za poslední roky se situaci výrazně zlepšuje díky usilovné práci mnoha vědomých lidí, ale stále zůstává v drtivé menšině.
A tak, na zdraví si zakládající, zodpovědný člověk může mít v dnešní době velmi těžkou cestu za hledáním pravdy a nalézáním funkčních řešení. Stačí, když vygooglíte téměř jakoukoliv potravinu a najdete názory přesně protichůdné snažící se Vás přesvědčit o škodlivosti či naopak prospěšnosti této potraviny. Není lehké se v tom vyznat.
Bez dobrého stravování není možné si udržet dlouhodobé zdraví. Není cesty kolem. Stravování přináší výživu a adekvátní výživa je nutným vstupem do našeho organismu pro jeho hladký chod a je 2x tak důležitá, pokud náš organismus čelí jakémukoliv stresu.
Jsou Vám známé následující otázky nebo se s těmito potížemi každodenně potýkáte?
Ano, je toho hodně a naprostá většina těchto potíží se dá velmi efektivně jednou provždy vyřešit nastavením podporujícího jídelníčku. Toto tvrzení máme podložené vlastní zkušeností.
V rámci semináře Vám však pomůžeme zvědomit, že jíst dobře, čistě, vyváženě, dle svých individuálních potřeb, je ve výsledku zcela snadné, chutné a velmi podporující!
Ze semináře si odnesete:
Tématem Vás na tomto semináři provede terapeut, coach a trenér certifikovaný HLC (Holistic Lifestyle Coach) Level 1 CHEK Institute.
Se zkušenostmi v rámci změny jídelníčku se s Vámi rád podělí nejen David, který si díky kompletní změně stravování vyřešil potíže s velmi silnou formou astmatu, kterou trpěl již od malička, ale také se s Vámi o své zkušenosti ráda podělí Kristie, jež se změnou životosprávy plně vyléčila a zbavila diagnostikovaného nevylečitelného autoimunitního onemocnění kloubů.
Své místo si rezervujte na tel.č.: 734 385 967 či přes e-mail: klient@vitalista.cz